Η διαπραγμάτευση Καρυπίδη – Παπαδόπουλου κατέληξε. Με συμφωνία για την ανανέωση της χορηγίας της εταιρίας του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην ΠΑΕ Άρης και μάλιστα με αυξημένο τίμημα που κατ’ εκτίμηση θα φτάσει και ίσως θα ξεπεράσει τις 400 χιλιάδες.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Έλιωσε η καραμέλα της αξιοκρατίας με τον Λανουά στην ΚΕΔ, καθώς οι διαιτητές βλέπουν ότι δεν υπάρχει λόγος να προπονούνται, όπως αποδείχθηκε στα αγωνιστικά τεστ της Super League 2
Ρεάλ Μαδρίτης και Dubai B.C. έκλεισαν την 28η αγωνιστική της Euroleague με διπλό, η μία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και η άλλη στο Μιλάνο με την Αρμάνι