Με τους αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης συνεχίζεται την Τρίτη και την Τετάρτη το Κύπελλο Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, σήμερα (17/4), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα στις 19:00 τον Πανιώνιο με τον «δικέφαλο» του Βορρά να έχει μεγάλο πλεονέκτημα, μετά τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη.
Την Τετάρτη, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ, στις 19:30, τη Λάρισα με το ματς να έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί στο πρώτο ματς, η θεσσαλική ομάδα είχε νικήσει με 2-1 και πλέον η Ένωση αναζητά την ανατροπή ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.