Πρόωρος τελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του Κυπέλλου πόλο
Πρόωρος τελικός προέκυψε από την κλήρωση του final-4 του κυπέλλου
υδατοσφαίρισης των ανδρών, που έφερε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την
κυπελλούχο Βουλιαγμένη αντιμέτωπους στον ημιτελικό της 23ης Μαρτίου, στο
Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου. Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο
Πανιώνιος και η Γλυφάδα, δηλαδή τα δύο αουτσαάιντερ της τελικής φάσης,
ένα εκ των οποίων θα προκριθεί στον τελικό της 24ης Μαρτίου.
Πρόωρος τελικός προέκυψε από την κλήρωση του final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης των ανδρών, που έφερε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την κυπελλούχο Βουλιαγμένη αντιμέτωπους στον ημιτελικό της 23ης Μαρτίου, στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.
Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος και η Γλυφάδα, δηλαδή τα δύο αουτσαάιντερ της τελικής φάσης, ένα εκ των οποίων θα προκριθεί στον τελικό της 24ης Μαρτίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνέθεσαν το ζευγάρι του τελικού τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια και συνολικά έχουν αναμετρηθεί σε οκτώ τελικούς στην ιστορία του θεσμού. Στον αντίποδα, μία και μοναδική φορά η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους σε ημιτελικό final-4, το 2012 στο Αργοστόλι, όπου ο ΝΟΒ είχε επικρατήσει στην παράταση.
Σε ό,τι αφορά το άλλο ζευγάρι, ο Πανιώνιος έπαιξε πέντε τελικούς μέσα στην εξαετία 2006-2011 (τους έχασε όλους από τον Ολυμπιακό), ενώ η Γλυφάδα θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στην καταληκτική αναμέτρηση, για πρώτη φορά από το 1993.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.