Ένα εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο «καταδίκασε» τον ΠΑΟΚ σε ήττα από τη
Νεπτούνας. Ο «Δικέφαλος του βορρά», ο οποίος βρέθηκε να χάνει 29-9 στη
λήξη της πρώτης περιόδου, ηττήθηκε σήμερα στη Λιθουανία με 82-69, στο
πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Basketball Champions
League. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Νεπτούνας μετράει πέντε νίκες σε έξι
παιχνίδια, ενώ οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την πέμπτη ήττα τους στο
γκρουπ.
Ένα εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο «καταδίκασε» τον ΠΑΟΚ σε ήττα από τη Νεπτούνας. Ο «Δικέφαλος του βορρά», ο οποίος βρέθηκε να χάνει 29-9 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ηττήθηκε σήμερα στη Λιθουανία με 82-69, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Basketball Champions League.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Νεπτούνας μετράει πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια, ενώ οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την πέμπτη ήττα τους στο γκρουπ. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπουτκεβίτσιους που τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Χρυσικόπουλος με 14.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαργαρίτης έβγαλε το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού χεριού του και ο φυσιοθεραπευτής το έβαλε στη θέση του. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εξάρθωση ή κάτι πιο σοβαρό.
Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το καλάθι του Μαργαρίτη (0-2), ωστόσο η Νεπτούνας «απάντησε» με σερί 9-0 και πέρασε μπροστά με 9-2. Ο Τζόουνς μείωσε σε 9-4 για τον «Δικέφαλο του βορρά», ωστόσο ακολούθησε νέο σερί 16-0 των γηπεδούχων, οι οποίοι βρέθηκαν στο 8΄ στο +21 (25-4)!
Η Νεπτούνας «έκλεισε» την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 29-9, ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο -15 (47-32), περίπου 1,5 λεπτό πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου, ωστόσο η Νεπτούνας με νέο σερί 10-0 προηγήθηκε 57-32 στο 22΄, με αποτέλεσμα η πλάστιγγα να γείρει ουσιαστικά υπέρ των γηπεδούχων, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν πιο κοντά από τους 10 πόντους.