Δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μαγιόρκα ο Ζντίελαρ
Μετά τον Φελίπε Πάρντο, που θα παίξει στη Ναντ, και τους Σιόβα, Τσιμίκα, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από τον Πειραιά με τη μορφή του δανεισμού. Πρόκειται για τον Σάσα Ζντίελαρ, ο οποίος θα παίξει για έξι μήνες δανεικός στη Μαγιόρκα και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Μετά τον Φελίπε Πάρντο, που θα παίξει στη Ναντ, και τους Σιόβα, Τσιμίκα, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από τον Πειραιά με τη μορφή του δανεισμού. Πρόκειται για τον Σάσα Ζντίελαρ, ο οποίος θα παίξει για έξι μήνες δανεικός στη Μαγιόρκα και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Ο 21χρονος Σέρβος μέσος ταξίδεψε χθες στην Ισπανία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ισπανικό σύλλογο.
O Zντιέλαρ ανήκει στο δυναμικό των Πειραιωτών απ’ το 2013, όμως εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν, όπου μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές και 1 γκολ, φέτος δεν έπεισε τον Πάουλο Μπέντο να του δώσει ευκαιρίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
- Ο Κάρλικ Τζόουνς αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν
- Κομβικό παιχνίδι στη Βαλένθια για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, «τελικός» με την Ντουμπάι για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μαλακάι Φλιν, η Εφές και η Euroleague…»
- Η έκρηξη του Ριέρα για τον Γκέτσε που ανανεώνει στην ‘Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»
- Καραλής: «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά»
- Οι 1.302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/agustin-fernandez-6U97YfljDK4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442