Δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μαγιόρκα ο Ζντίελαρ
Μετά τον Φελίπε Πάρντο, που θα παίξει στη Ναντ, και τους Σιόβα, Τσιμίκα, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από τον Πειραιά με τη μορφή του δανεισμού. Πρόκειται για τον Σάσα Ζντίελαρ, ο οποίος θα παίξει για έξι μήνες δανεικός στη Μαγιόρκα και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Μετά τον Φελίπε Πάρντο, που θα παίξει στη Ναντ, και τους Σιόβα, Τσιμίκα, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από τον Πειραιά με τη μορφή του δανεισμού. Πρόκειται για τον Σάσα Ζντίελαρ, ο οποίος θα παίξει για έξι μήνες δανεικός στη Μαγιόρκα και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Ο 21χρονος Σέρβος μέσος ταξίδεψε χθες στην Ισπανία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ισπανικό σύλλογο.
O Zντιέλαρ ανήκει στο δυναμικό των Πειραιωτών απ’ το 2013, όμως εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν, όπου μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές και 1 γκολ, φέτος δεν έπεισε τον Πάουλο Μπέντο να του δώσει ευκαιρίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
- «Μετά κλαίτε σε συνεντεύξεις Τύπου»: Τι αναφέρει ο διαιτητής του Ρεάλ – Θέλτα στο φύλλο αγώνα (pic)
- «Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν δούλεψε» – Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης για το αγροτικό
- Απολογισμός μετά την επέλαση Byron για τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους μετά το νέο «καρφί» του Τραμπ
- Αυστραλία: Δασικές πυρκαγιές κατέκαψαν σπίτια – Νεκρός ένας πυροσβέστης
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ουάσινγκτον (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442