Σιόβας: «Να βοηθήσω τη Λεγανιές να ανέβει στην βαθμολογία»
Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του δήλωσε ο Δημήτρης
Σιόβας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του από τη Λεγανιές το απόγευμα της
Παρασκευής. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην
ισπανική ομάδα έως το τέλος της περιόδου με τη μορφή του δανεισμού από
τον Ολυμπιακό με στόχο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, να τη βοηθήσει να
ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Για το μέλλον του στο σύλλογο
προτίμησε να... κρατήσει αποστάσεις.
Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του από τη Λεγανιές το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην ισπανική ομάδα έως το τέλος της περιόδου με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό με στόχο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, να τη βοηθήσει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Για το μέλλον του στο σύλλογο προτίμησε να… κρατήσει αποστάσεις.
«Αυτό που θα επιδιώξω είναι να βελτιώσω το επίπεδό μου και να βοηθήσω τη Λεγανιές να ανέβει στην βαθμολογία. Ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω», είπε αρχικά ο διεθνής παίκτης και συνέχισε:
«Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Πρώτα αυτό και να μετά θα δούμε εάν θα συνεχίσω και του χρόνου. Η Primera Division είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με αυτό της Premier League. Στην ομάδα επικρατεί οικογενειακό κλίμα. Εύχομαι να έχουμε καλό υπόλοιπο στη σεζόν και να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες».
Ο αθλητικός διευθυντής της Λεγανιές, Τσέμα Ίντιας, επισήμανε: «Στόχος μας είναι η διατήρηση της ισορροπίας στην ομάδα και να φέρουμε παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν. Ένας από αυτούς είναι ο Σιόβας. Δεν θέλουμε παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών ή είναι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών