Τιμωρία για Τζαβέλλα, προπονήσεις με την β’ ομάδα του ΠΑΟΚ
Με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονείται ο Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Επίσημα τουλάχιστον η συγκεκριμένη τιμωρία δεν συνδέεται με τις καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς περί «στησίματος» παικτών.
Με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονείται ο Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Επίσημα τουλάχιστον η συγκεκριμένη τιμωρία δεν συνδέεται με τις καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς περί «στησίματος» παικτών.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, ενημέρωσε τον Ελληνα διεθνή για την απόφαση πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση στις 12 το μεσημέρι.
Να σημειωθεί πάντως ότι λίγες μόνο ημέρες πριν, ο Τζαβέλλας είχε υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.