Εκτός αποστολής Κινγκς έμεινε και πάλι ο Γιώργος Παπαγιάννης στην ήττα της ομάδας του από τους Ατλάντα Χοκς με 106-95.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και πέτυχε 4 πόντους, είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής.
Από την ομάδα της Ατλάντα ξεχώρισαν, ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 18 πόντους (έστω και με 8/20 βολές), 11 ριμπάουντ και 4 τάπες,ο Ρούντι Γκέι είχε 22 για τους Κινγκς.
Οι «ταύροι» από το Σικάγο, έκαναν επίδειξη δύναμης στην πρώτη τους έξοδο, συντρίβοντας με 118-88 τους Νετς στο Μπρούκλιν. Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 22 πόντους , ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ περιορίστηκε στους 12 πόντους (5/13 σουτ) και 5 λάθη.
Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα που κάνουν οι Λ.Α. Κλίπερς, που πανηγύρισαν απέναντι στους Φοίνιξ Σανς με 116-98. Ο Κρις Πολ (24 πόντοι και 8 ασίστ) και ο Μπλέικ Γκρίφιν (21 πόντοι και 11 ριμπάουντ) ξεχώρισαν από τους νικητές. Ηταν η τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς για τους Σανς.
Οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν με 105-102 τους Νάγκετς, έχοντας πρωταγωνιστές τους, ΝτεΡόζαν (33 πόντοι) και Λάουρι (29 πόντοι).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.