Μέσα ο Αλμέιδα, έξω ο Λάζαρος από την αποστολή για Βέροια
Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια (Σάββατο, 20:00) συμπεριλήφθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από χθες, όταν ο Πορτογάλος έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης στο πρόβλημά του στη μέση.
Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια (Σάββατο, 20:00) συμπεριλήφθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από χθες, όταν ο Πορτογάλος έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης στο πρόβλημά του στη μέση.
Αυτό, όμως, που δεν περίμενε ούτε ο Κετσπάγια, ήταν η πλήρης ανάρρωση του από σήμερα, καθώς ο Αλμέιδα έβγαλε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και έπαιξε με τους βασικούς στο διπλό. Αρα, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ εκτός λόγω ίσωης έμεινε και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή μαζί με τον τρίτο γκολκίπερ, Ηλία Βούρα και τους Μανωλά, Ζόριτς
Το πρόσωπο των ημερών είναι για την ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα. Σκόρερ του καλύτερου γκολ της πρεμιέρας, MVP του αγώνα με την Ξάνθη, προλαβε να αναρρώσει σε χρόνο ρεκόρ από τραυματισμό στη μέση. Ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια το Σάββατο, ο Πορτογάλος στράικερ δήλωσε στη Nova:
«Η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι μπαίνει για τη νίκη. Είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Αφού θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να στοχεύουμε στον τίτλο, το σκεπτικό μας είναι σε οποιοδήποτε γήπεδο μπαίνουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Να μπαίνουμε στο γήπεδο ως πρωταθλητές. Αυτό θα κάνουμε και στη επόμενο ματς, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε απ’ την έδρα τους με τη νίκη.
Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα που δέχεται έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Ο προπονητής τους όμως έχει τον χρόνο για να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια παίζει μπροστά στον κόσμο της και είναι το πρώτο ματς εντός έδρας, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».
Επίσης, στο περιθώριο της βράβευσής του, τόνισε:
«Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να κατακτήσω το βραβείο του MVP. Το γκολ που πέτυχα ήταν πράγματι πολύ καλό και το περίμενα, αλλά όχι το δεύτερο βραβείο Το πιο βασικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση των δύο βραβείων αλλά προσπαθώ να το «ξεχάσω» προκειμένου να συγκεντρωθώ στον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε το Σάββατο, για να προσπαθήσουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς.
Έγιναν αρκετοί αγώνες, μπήκαν πολλά γκολ και υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες που συμμετείχαν και σκόραραν. Βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.