Σοκ για τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε από τον 19χρονο, Μπόρνα Τσόριτς, και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. Ο νεαρός Κροάτης ανέτρεψε τα προγνωστικά και νίκησε τον Ισπανό σταρ με 2-0 σετ (6-1 και 6-3), σε 72 μόλις λεπτά.
Σοκ για τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε από τον 19χρονο, Μπόρνα Τσόριτς, και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι των ΗΠΑ.
Ο νεαρός Κροάτης ανέτρεψε τα προγνωστικά και νίκησε τον Ισπανό σταρ με 2-0 σετ (6-1 και 6-3), σε 72 μόλις λεπτά.
Ηταν η πρώτη νίκη για τον 19χρονο απέναντι σε παίκτη του «Top 10», μετά από 10 διαδοχικές ήττες.
Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του νεαρού Κροάτη με αντίπαλο τον κάτοχο 14 Grand Slam τίτλων Ναδάλ, τον οποίο είχε κερδίσει και στην πρώτη τους συνάντηση, στη Βασιλεία το 2014.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.