Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Δημητρίου
Μετά από πολύμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο Νίκος Δημητρίου, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. Ο επί σειρά ετών προπονητής, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και απεβίωσε κάνοντας «φτωχότερο» το ελληνικό μπάσκετ.
Μετά από πολύμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο Νίκος Δημητρίου, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή.
Ο επί σειρά ετών προπονητής, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και απεβίωσε κάνοντας «φτωχότερο» το ελληνικό μπάσκετ.
Ο εκλιπών, δούλεψε σε αρκετούς συλλόγους, από τα τμήματα υποδομής μέχρι την «πρώτη» ομάδα, μεταξύ των οποίων ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, η ΧΑΝΘ και η ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες στη Θεσσαλονίκη – Εμπλέκονται 14 άτομα
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Ε’)
- Λένα Δροσάκη για #MeToo: «Το να πάρεις θάρρος να μιλήσεις για μία πληγή, δεν έχει μόνο θετικό πρόσημο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442