Προβάδισμα ΠΑΟ, ευρωπαϊκή επιστροφή για ΑΕΚ, «ζωντανός» ο ΠΑΣ
Στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League έπεσαν Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ βάζοντας βάσεις για πιθανές προκρίσεις στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν έστω και δύσκολα τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης εν όψει της ρεβάνς στη Σουηδία. Η ΑΕΚ παρά την απουσία της από τα ευρωπαϊκά σαλόνια τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο, αποσπώντας το 0-0 στο Σεντ Ετιέν που της δίνει προβάδισμα εν όψει του ΟΑΚΑ. Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στο «AZ Stadion», ηττήθηκε τελικά με 1-0 από την Άλκμααρ, αλλά δεν έχασε όλες τις ελπίδες του.
1-0 κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης εν όψει της ρεβάνς στη Σουηδία. Η ΑΕΚ παρά την απουσία της από τα ευρωπαϊκά σαλόνια τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο, αποσπώντας το 0-0 στο Σεντ Ετιέν που της δίνει προβάδισμα εν όψει του ΟΑΚΑ. Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στο «AZ Stadion», ηττήθηκε τελικά με 1-0 από την Άλκμααρ, αλλά δεν έχασε όλες τις ελπίδες του. &source=in.gr">
Στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League έπεσαν Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ βάζοντας βάσεις για πιθανές προκρίσεις στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν έστω και δύσκολα τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης εν όψει της ρεβάνς στη Σουηδία.
Η ΑΕΚ παρά την απουσία της από τα ευρωπαϊκά σαλόνια τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο, αποσπώντας το 0-0 στο Σεντ Ετιέν που της δίνει προβάδισμα εν όψει του ΟΑΚΑ.
Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στο «AZ Stadion», ηττήθηκε τελικά με 1-0 από την Άλκμααρ, αλλά δεν έχασε όλες τις ελπίδες του.
Στους πρώτους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 4 Αυγούστου): Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Βόρσκλα Πόλταβα (Ουκρανία) 0-0