Ανανέωσε με τον Βάντερσον ο Πλατανιάς
Θετική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πλατανιά να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός φούλμπακ ήταν από τους πιο σταθερός παίκτες της ομάδας στην προηγούμενη σεζόν και σήμερα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ έως το καλοκαίρι του 2017.
Θετική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πλατανιά να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός φούλμπακ ήταν από τους πιο σταθερός παίκτες της ομάδας στην προηγούμενη σεζόν και σήμερα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ έως το καλοκαίρι του 2017.
Η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις του 32χρονου άσου:
«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που φέτος αγωνίστηκε στα 29 από τα 30 ματς της ομάδας μας έχοντας 2.734 λεπτά συμμετοχής, τόνισε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον προπονητή μου, τον κ.Παράσχο που με εμπιστεύθηκαν και έδειξαν ότι θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Επίσης τους συμπαίκτες μου, αλλά και όσους συνεργάζομαι καθημερινά για τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται.
Αλλωστε το κλίμα και οι σχέσεις στα αποδυτήρια ήταν και το μεγάλο μας… μυστικό για την φετινή εικόνα. Επίσης ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας για την αγάπη που μου δείχνουν και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο Πλατανιάς να πάει τη νέα αγωνιστική σεζόν, ένα βήμα παραπέρα από ότι φέτος».»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)






























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442