Ο Ολυμπιακός έκανε «αιώνια» πρόβα για Μπαρτσελονέτα
Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μπαρτσελονέτα έδειξε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει μία καλή πρόβα απόψε στον Πειραιά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν με 18-5, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, ανεβάζοντας πολύ την απόδοσή τους μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου.
Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μπαρτσελονέτα έδειξε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει μία καλή πρόβα απόψε στον Πειραιά κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν με 18-5, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, ανεβάζοντας πολύ την απόδοσή τους μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν κατέβασαν ρυθμό ως το τέλος του αγώνα, ικανοποιώντας με το παραπάνω τους οπαδούς τους που δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», αλλά και τον προπονητή τους, που είδε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία ενόψει του καθοριστικού ματς του Σαββάτου για το Champions League.