Δεύτερη σερί ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν το Καραϊσκάκη
Την ήττα με 1-0 στο Σπλιτ από την τοπική RΝΚ γνώρισε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, η πρωταθλήτρια Κροατίας έχασε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δίνοντας την ευκαιρία στο νικητή του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής μεταξύ Χάιντουκ και Ριέκα να ξεφύγει.
Την ήττα με 1-0 στο Σπλιτ από την τοπική RΝΚ γνώρισε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.
Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, η πρωταθλήτρια Κροατίας έχασε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δίνοντας την ευκαιρία στο νικητή του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής μεταξύ Χάιντουκ και Ριέκα να ξεφύγει.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Φράνιτς, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αποχώρησε τραυματίας ο Σουντανί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας