Υπερτυχερός ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, «στεγνή» βγήκε η ΑΕΚ από τα «Πηγάδια»
Με «βόμβα» μεγατόνων... παραλίγο να αρχίσει η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να… κλέβουν τη νίκη με δύο γκολ από κόντρα στις καθυστερήσεις (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2). Επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και των ΜΑΤ πριν από τη σέντρα. «Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην τελική ενέργεια. Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός απογοήτευσε για άλλη μια αγωνιστική, ενώ η Βέροια με σκόρερ τον Αμπντούν πήρε το «διπλό» (Πανθρακικός - Βέροια 0-2).
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2). Επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και των ΜΑΤ πριν από τη σέντρα. «Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην τελική ενέργεια. Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός απογοήτευσε για άλλη μια αγωνιστική, ενώ η Βέροια με σκόρερ τον Αμπντούν πήρε το «διπλό» (Πανθρακικός - Βέροια 0-2).
&source=in.gr">
Με «βόμβα» μεγατόνων… παραλίγο να αρχίσει η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να… κλέβουν τη νίκη με δύο γκολ από κόντρα στις καθυστερήσεις (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2).
Επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και των ΜΑΤ πριν από τη σέντρα.
«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην τελική ενέργεια.
Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός απογοήτευσε για άλλη μια αγωνιστική, ενώ η Βέροια με σκόρερ τον Αμπντούν πήρε το «διπλό» (Πανθρακικός – Βέροια 0-2).
Live Blog Σούπερ Λιγκ: 2η αγωνιστική (ματς Σαββάτου)
Από εκεί και πέρα, την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός μετά το σοκ του αποκλεισμού του από την Ευρώπη θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο την Καλλονή, ενώ ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την πρόκριση στους ομίλους του Europa, έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.
Ο έτερος ευρωπαίος, Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο στην «πρώτη» του Καυτανζογλείου στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από χρόνια.
Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο που μεσοβδόμαδα αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποκλεισμό από τη «Φενέρ» στην Πόλη.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών