Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για φερόμενο ως ύποπτο αγώνα
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League, απάλλαξε την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για τον φερόμενο ως ύποπτο εκτός έδρας αγώνα, που διεξήχθη στις 25 Μαϊου 2015 με την Λάρισα κι έληξε με νίκη 1-0 των «βυσσινί», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League, απάλλαξε την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για τον φερόμενο ως ύποπτο εκτός έδρας αγώνα, που διεξήχθη στις 25 Μαϊου 2015 με την Λάρισα κι έληξε με νίκη 1-0 των «βυσσινί», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.
Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, η επικύρωση της βαθμολογίας θ΄αναβληθεί εκ νέου, αν και ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας (3/7). Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι στα γραφεία της ΕΠΟ, υπάρχει φάκελος της εταιρείας «Sportradar», που συνεργάζεται με την ελληνική ομοσπονδία, και σύμφωνα με τον οποίο, υπάρχουν ακόμη τρεις αγώνες, που χαρακτηρίζονται «ύποπτοι». Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους αγώνες των πλέι άουτ Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα 2-0 (7/6/2015), Αχαρναϊκός-Καλλιθέα 0-2 (14/6/2015) και Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 2-1 (3/6/2015).
Κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να απολογηθούν, δεδομένο που θα καθυστερήσει την επικύρωση της βαθμολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς ο Τζος Νίμπο μπορεί να βάλει… φωτιά στην αγορά της Euroleague…
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1: «Διπλό» με Σάκα και +7!
- Αμβούργο – Λεβερκούζεν 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Κοφάνε για τις Ασπιρίνες
- Βιλνέβ – Αθηναϊκός 78-70: Στους τελικούς, παρά την ήττα, η ομάδα του Βύρωνα! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)





















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442