Το Γιουνάιτεντ – Σίτι «κλέβει» τα βλέμματα την Κυριακή του Πάσχα
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 33η αγωνιστική της Premier League, με τη Γιουνάιτεντ, η οποία έχει «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, να υποδέχεται την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» τη Σίτι που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της. Η πρωτοπόρος Τσέλσι, η οποία μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα, αφού έχει προβάδισμα 7 βαθμών από τη δεύτερη Άρσεναλ και με ένα ματς λιγότερο, αγωνίζεται την Κυριακή στο «Λόφτους Ρόουντ» απέναντι στην ΚΠΡ που «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 33η αγωνιστική της Premier League, με τη Γιουνάιτεντ, η οποία έχει «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, να υποδέχεται την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» τη Σίτι που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της.
Η πρωτοπόρος Τσέλσι, η οποία μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα, αφού έχει προβάδισμα 7 βαθμών από τη δεύτερη Άρσεναλ και με ένα ματς λιγότερο, αγωνίζεται την Κυριακή στο «Λόφτους Ρόουντ» απέναντι στην ΚΠΡ που «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.
Επικίνδυνη έξοδο έχει η Άρσεναλ, η οποία αντιμετωπίζει την Μπέρνλι που μάχεται για την παραμονή της στα «σαλόνια» της κατηγορίας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με τη Νιούκαστλ να δοκιμάζεται στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:
Σουόνσι-Έβερτον 11/4
Σάουθαμπτον-Χαλ 11/4
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 11/4
Τότεναμ-Άστον Βίλα 11/4
Γουέστ Μπρομ-Λέστερ 11/4
Γουέστ Χαμ- Στοουκ 11/4
Μπέρνλι-Άρσεναλ 11/4
ΚΠΡ-Τσέλσι 12/4
Μάντσεστερ Γ.-Μάντσεστερ Σίτι 12/4
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 13/4
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 31 αγώνες)
Τσέλσι 70 -30αγ.
Αρσεναλ 63
Μάντσεστερ Γιουν. 62
Μάντσεστερ Σίτι 61
Λίβερπουλ 54
Τότεναμ 54
Σαουθάμπτον 53
Σουόνσι 46
Γουέστ Χαμ 42
Στόουκ Σίτι 42
Κρίσταλ Πάλας 39
Έβερτον 37
Νιούκαστλ 35
Γουέστ Μπρομ 33
Σάντερλαντ 29
Αστον Βίλα 29 -32αγ.
Χαλ 28
Μπέρνλι 26
ΚΠΡ 26 -32αγ.
Λέστερ 22 -30αγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442