Η «Μπάρτσα» έκανε πλάκα στην Ατλέτικο, νέα νίκη για τη Σεβίλη
Μεγάλη νίκη με 3-1 πήρε η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Primera Division και έμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία ξεφεύγοντας με +3 από την σημερινή αντίπαλό της. Νέα νίκη για την εντυπωσιακή Σεβίλλη, η οποία επικράτησε στην έδρα της Αλμερία με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Primera Division. Ισοπαλία στην έδρα της Γρανάδα απέσπασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με σκορ 1-1.
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε… κρίση, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με 3-1, στο «Καμπ Νου» και να «φωνάξει»… παρούσα στη μάχη του τίτλου.
Η κόντρα του Λιονέλ Μέσι με τον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε, όχι μόνο δεν επηρέασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά τον… πείσμωσε και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.
Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο με δύο προσωπικές ενέργειες στο 12΄ και 35΄ (σ.σ. στη δεύτερη πήρε τη μπάλα με το χέρι χωρίς να υποδειχθεί η παράβαση από το Μαγιένκο) έδωσε την ευκαιρία στους Νεϊμάρ και Σουάρες να σκοράρουν, ενώ ήταν αυτός που στο 86΄ «καθάρισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του με το κοντινό πλασέ. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν μειώσει στο 57΄ με το πέναλτι του Μάντζουκιτς, παράβαση που είδε μόνο ο διαιτητής στο μαρκάρισμα του Μέσι πάνω στον Χεσούς Γκάμεθ.
Νέα νίκη για την εντυπωσιακή Σεβίλλη, η οποία επικράτησε στην έδρα της Αλμερία με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Primera Division. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ντε Λα Φουέντε (58′) και Κόκε (63′).
Ισοπαλία στην έδρα της Γρανάδα απέσπασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με σκορ 1-1, στο προτελευταίο σημερινό ματς της 18ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μοιράζονται την τελευταία θέση με τις Κόρντομπα και Έλτσε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας