Πέφτει η αυλαία με το Πανθρακικός – Εργοτέλης (19:30)
Με τον αγώνα Πανθρακικός - Εργοτέλης πέφτει απόψε στις 19:30 η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία με την ομάδα της Κομοτηνής να βρίσκεται στην 16η θέση με 9 βαθμούς και τον Εργοτέλη στην 18η και τελευταία με 6 βαθμούς.
Με τον αγώνα Πανθρακικός – Εργοτέλης πέφτει απόψε στις 19:30 η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία με την ομάδα της Κομοτηνής να βρίσκεται στην 16η θέση με 9 βαθμούς και τον Εργοτέλη στην 18η και τελευταία με 6 βαθμούς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.