Νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Αρη που βρίσκεται σε «πτώση»
Τη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας 71-65 του Άρη, στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 3η ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε επτά αναμετρήσεις.
Τη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας 71-65 του Άρη, στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 3η ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε επτά αναμετρήσεις.
Αποφασισμένος για τη δεύτερη νίκη μπήκε ο Πανιώνιος που κατάφερνε να διατηρεί προβάδισμα με βραχεία κεφαλή από την αρχή του αγώνα με τον Άρη. Μετά το 9-4, οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 17-11, με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.
Ο Χάνκοκ μετρούσε ήδη 15 πόντους για την ομάδα της Νέας Σμύρης στο 29-17. Στον αντίποδα, ο Άρης είχε να επιδείξει 5 πόντους του Ριντ και 4 του Νάιμικ μέχρι εκείνο το σημείο. Αν και ισορροπημένη η 2η περίοδος (κάθε ομάδα σημείωσε από 20 πόντους), η διαφορά που είχαν οικοδομήσει στην 1η έστειλε με προβάδισμα 6 πόντων τους παίκτες του Αλεξανδρή στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο, 37-31.
Ο Χάνκοκ συνέχισε να σκοράρει (24 πόντους στις αρχές της 3ης περιόδου), ο Στραντ που είχε μείνει στους 3 πόντους έδωσε λύσεις στη συνέχεια, όπως και ο Γουντς με αποτέλεσμα το +10, 60-50 για τον Πανιώνιο. Στην 4η περίοδο, Βεζένκοφ και Τόμας έκαναν ό,τι μπορούσαν για την ανατροπή από πλευράς Άρη, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας και να φτάσει στην πολύτιμη νίκη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας