Πρώτη εντός έδρας… γκέλα για τον Αστέρα κόντρα στον μαχητικό Παναιτωλικό
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26' με τον Μπαράλες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με τον Μορένο.
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26′ με τον Μπαράλες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35′ με τον Μορένο.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο 25λεπτο, όμως στο 26′ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν προβάδισμα. Ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ομως αυτό κράτησε μόνο ένα δεκάλεπτο.
Στο 35′ και από μπαλιά του Μαρτίνες, ο Μορένο βρέθηκε απέναντι από τον Κοσίτσκι και δεν αστόχησε. Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο (43′), οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Βιγιαφάνες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.
Στο β’ ημίχρονο το ματς άνοιξε, έγινε γρήγορο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο ο Ρόλε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 66′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Ετσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.