Η ΑΕΚ έδειξε έτοιμη για τη «σέντρα» της Football League
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις η ΑΕΚ, η οποία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της πριν την έναρξη της Football League κέρδισε τον Πιερικό με 3-1 στην Κατερίνη. Με καλύτερο παίκτη τον Ντούνη, που πήρε τη θέση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική, η «Ένωση» δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Πιερικό
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις η ΑΕΚ, η οποία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της πριν την έναρξη της Football League κέρδισε τον Πιερικό με 3-1 στην Κατερίνη.
Με καλύτερο παίκτη τον Ντούνη, που πήρε τη θέση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική, η «Ένωση» δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Πιερικό
Δύο γκολ πέτυχε ο Ντούνης και ακόμα ένα πρόσθεσε ο Πλατέλλας, ενώ για τον Πιερικό μείωσε ο Γιαννούλης.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:30) τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν στη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά των playoffs σε 1-1.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή του να φύγει από τους Πράσινους.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας