Ενάμιση μήνα νοκ άουτ ο Τζαβέλλας από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ
Εκτός γηπέδων για περίπου ενάμιση μήνα πρόκειται να μείνει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας, που χθες υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αποχώρησε από το γήπεδο στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου.
Εκτός γηπέδων για περίπου ενάμιση μήνα πρόκειται να μείνει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας, που χθες υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αποχώρησε από το γήπεδο στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου.
Αυτό σημαίνει πως ο βασικός κεντρικός αμυντικός του «Δικέφαλου» θα χάσει όχι μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη αλλά και μια σειρά άλλων αγώνων, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της μακεδονικής ομάδας αλλά και την κλήση στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι με την Φινλανδία.
Η απουσία του ασφαλώς και προβληματίζει τον προπονητή του, αφού οι λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Άγγελος Αναστασιάδης για την αντικατάσταση του Τζαβέλλα είναι περιορισμένες. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σε προσωπικό του μήνυμα στη σελίδα του κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χθες για τους φίλους της ομάδας του, μετά την αρχική διάγνωση του σοβαρού τραυματισμού: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξή σας. Υπόσχομαι να επιστρέψω πιο δυνατός».
Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης στην Τούμπα. Η ομάδα από τη Λευκορωσία το απόγευμα (15:00) θα υποδεχθεί τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος, παιχνίδι που θα παρακολουθήσει ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη, Κώστας Λαγωνίδης, ο οποίος θα καταγράψει τις λεπτομέρειες και τα επί μέρους στοιχεία της αντιπάλου του ΠΑΟΚ για να ενημερώσει σχετικά τον προπονητή της ομάδας.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών