Καβγάς και… διακοπή στο φιλικό μεταξύ Τρικάλων και Πιτέστι
Άρχισε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το εντός έδρας, φιλικό παιχνίδι των Τρικάλων με την Πιτέστι. Αιτία αποτέλεσε ο έντονος διαπληκτισμός που είχαν 3’22’’ πριν ολοκληρωθεί το ματς, με το σκορ να είναι υπέρ των Ρουμάνων με 76-80, ο Δεληγιάννης των γηπεδούχων και ο Μιλόσεβιτς των φιλοξενούμενων.
Άρχισε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το εντός έδρας, φιλικό παιχνίδι των Τρικάλων με την Πιτέστι.
Αιτία αποτέλεσε ο έντονος διαπληκτισμός που είχαν 3’22’’ πριν ολοκληρωθεί το ματς, με το σκορ να είναι υπέρ των Ρουμάνων με 76-80, ο Δεληγιάννης των γηπεδούχων και ο Μιλόσεβιτς των φιλοξενούμενων.
Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ εκνευρίστηκε, υποστηρίζοντας πως ο αντίπαλός του τον εξύβρισε, με συνέπεια, μετά την αντιπαράθεση των δύο καλαθοσφαιριστών, η Πιτέστι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
Στο ξεκίνημα του αγώνα, ακόμη, τραυματίστηκε για τα Τρίκαλα στην ωμοπλάτη ο Μπράιαν Τρέισι. Θεατής της αναμέτρησης ήταν ο επίσης τραυματίας, Στιβ Πάνος, όπως και ο Καμερουνέζος, Κένεθ Κάτζι, ο οποίος αφίχθη σήμερα σε ελληνικό έδαφος για τους Θεσσαλούς.
Δεκάλεπτα: 25-25, 49-53, 65-68, 76-80
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ίνγκραμ 10 (2), Νικολόπουλος 8 (2), Τρέισι, Μπόουι 6 (2), Τσούπκοβιτς 16 (5), Σπανός 9 (1), Καμαριώτης, Δεληγιάννης 20, Ματαλών 1, Βαρυτιμιάδης 6
ΠΙΤΕΣΤΙ: Ρος 6, Ορμπέανου 6 (2), Στανέσκου, Σούταλο 21 (2), Μιλόσεβιτς 13, Νεγκούτ 3 (1), Κόβατς 8 (2), Φρασένιουκ 12 (1), Πίλσεβιτς 2, Φάμπερ 9, Τσίροφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442