Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει για τα δύο επόμενα χρόνια ο Τιάγκο. Ο Πορτογάλος μέσος ανανέωσε την συνεργασία του με την Ατλέτικο έως το καλοκαίρι του 2016, παρά την πρόταση της Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να πάρει και τρίτο παίκτη από την ομάδα της Μαδρίτης, μετά τους Ντιέγκο Κόστα και Φιλίπε Λουίς, αλλά ο Τιάγκο προτίμησε τελικά να παραμείνει στο «Βιθέντε Καλντερόν» και να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.