Παρέμειναν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πέτγουεϊ και Σίμονς
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρίσκονται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - και τη νέα χρονιά, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι». Οι δύο είχαν Αμερικανοί είχαν υπογράψει διετή συμβόλαια με τους Πειραιώτες, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να τα «σπάσουν», εάν και εφόσον δεν ήταν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία τους.
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρίσκονται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και τη νέα χρονιά, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι». Οι δύο είχαν Αμερικανοί είχαν υπογράψει διετή συμβόλαια με τους Πειραιώτες, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να τα «σπάσουν», εάν και εφόσον δεν ήταν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία τους.
Έτσι αμφότεροι θα εξακολουθούν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014-15 με τη διαφορά ότι ο Σίμονς (που έχει και βουλγαρικό διαβατήριο), θα δηλωθεί μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Πλέον, η μόνη κίνηση που απομένει από τη διοίκηση είναι η απόκτηση ενός γκαρντ (πιθανότατα από την αμερικανική αγορά).
Ο Σίμονς θα είναι ο έβδομος ξένος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και φυσικά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.
Σύμφωνα με όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014-15 αποτελείται από τους: Μπρεντ Πέτγουεϊ, Ολιβερ Λαφαγιέτ, Μπράιαν Ντάνστον, Βασίλη Σπανούλη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Οθέλο Χάντερ, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κατσίβελη και Ανδρέα Χριστοδούλου.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας