Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Σπύρος Βάλλας, αφού μετά από συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο συμφώνησε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Σπύρος Βάλλας, αφού μετά από συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο συμφώνησε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Πλέον ο έμπειρος 32χρονος κεντρικός αμυντικός αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στους Ακρίτες.
«Ο κ. Πανόπουλος συναντήθηκε με τον Σ. Βάλλα και από κοινού αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ εύχεται στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Σ. Βάλλα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και οικογενειακή ευτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας