Ο Φιλ Τζάκσον επιστρέφει για να ηγηθεί των Νικς, όχι από τον πάγκο αλλά από τη θέση του προέδρου. Ο άνθρωπος που οδήγησε ως προπονητής τους Μπουλς σε έξι και τους Λέικερς σε πέντε πρωταθλήματα, συμφώνησε να υπηρετήσει την ομάδα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σαν παίκτης. Θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, με τη συμφωνία του να προβλέπει 12 εκατ. δολάρια για πενταετές συμβόλαιο.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.