Μετοχοποιείται το ομολογιακό δάνειο από την ΠΑΕ ΠΑΟ
Την μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου που είχε ληφθεί από εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης με απόντες τους κυρίως μετόχους πλην της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Διαβάστε τις αποφάσεις της ΓΣ.
Την μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου που είχε ληφθεί από εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης με απόντες τους κυρίως μετόχους πλην της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».
Παρόντες στη Γενική Συνέλευση ήταν ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, η νομική σύμβουλος Αθηνά Μπαλωμένου και άλλα στελέχη της διοίκησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, αποφασίστηκαν κυρίως τα ακόλουθα:
• Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειριστικής έκθεσης για τη χρήση 1.7.2012 – 30.6.2013.
• Απαλλαγή του ΔΣ και των ελεγκτών για την ανωτέρω χρήση.
• Μείωση του ΜΚ της ΠΑΕ για κάλυψη μέρους των ζημιών παρελθουσών χρήσεων και εν συνεχεία μετατροπή του ομολογιακού δανείου ύψους € 5 εκατομμυρίων σε μετοχές της ΠΑΕ με συνακόλουθη ΑΜΚ και τροποποίηση του καταστατικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442