Νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί σε φιλικό αγώνα στο Κατάρ
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την κόντρα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βρήκε νικητή τον Πορτογάλο και οι δύο ποδοσφαιρικοί σταρ βρέθηκαν ξανά μεταξύ τους στο γήπεδο για τον φιλικό αγώνα που έδωσαν Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν στη Ντόχα του Κατάρ με νικητή και πάλι τον «CR7». Και μπορεί ο Ρονάλντο να μην ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής στη «μάχη» απέναντι στον Σουηδό και την «παρέα» του, αφού ο Χέσε Ροντρίγκες διαμόρφωσε από το 18ο λεπτό το 1-0 υπέρ της «Βασίλισσας», όμως, ο Ζλάταν, έφυγε για άλλη μια αφορά... στεναχωρημένος από το γήπεδο, όταν έχει απέναντι του τον Ρονάλντο.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την κόντρα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βρήκε νικητή τον Πορτογάλο και οι δύο ποδοσφαιρικοί σταρ βρέθηκαν ξανά μεταξύ τους στο γήπεδο για τον φιλικό αγώνα που έδωσαν Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν στη Ντόχα του Κατάρ με νικητή και πάλι τον «CR7».
Και μπορεί ο Ρονάλντο να μην ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής στη «μάχη» απέναντι στον Σουηδό και την «παρέα» του, αφού ο Χέσε Ροντρίγκες διαμόρφωσε από το 18ο λεπτό το 1-0 υπέρ της «Βασίλισσας», όμως, ο Ζλάταν, έφυγε για άλλη μια αφορά… στεναχωρημένος από το γήπεδο, όταν έχει απέναντι του τον Ρονάλντο.
Η Παρί προσπάθησε να πιέσει και είχε ευκαιρίες με τον Ματουϊντί, τον Λαβέτσι και τον Ιμπραΐμοβιτς, ενώ η Ρεάλ είχε και δοκάρι με τον Μπενζεμά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.