Λονδρέζικο ντέρμπι στο Λιγκ Καπ, εμβόλιμες σε Αγγλία, Ιταλία
Οι επτά από τις οκτώ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας διεξάγονται το προσεχές διήμερο, απ’ όπου ξεχωρίζει το σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τσέλσι. Συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το ισπανικό πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την -εμβόλιμη- 11η αγωνιστική. Το 10x10 θα ψάξει η Ρόμα στο «Ολίμπικο» απέναντι στην Κιέβο.
Οι επτά από τις οκτώ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας διεξάγονται το προσεχές διήμερο, απ’ όπου ξεχωρίζει το σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τσέλσι, ενώ η Μπέρμιγχαμ (ομάδα Β΄ κατηγορίας), η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την -κάτοχο του τροπαίου- Σουόνσι, υποδέχεται τη Στόουκ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Νόριτς, η «συμπολίτισσα» Σίτι παίζει την Τετάρτη εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί τη Χαλ.
Ο 4ος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας ολοκληρώνεται στις 6 Νοεμβρίου, με τη συνάντηση Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον.
Το πρόγραμμα:
Άρσεναλ-Τσέλσι 29/10
Μπέρμιγχαμ-Στόουκ 29/10
Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 29/10
Λέστερ-Φούλαμ 29/10
Μάντσεστερ Γ.-Νόριτς 29/10
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι 30/10
Τότεναμ-Χαλ 30/10
Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον 6/11
Στην Primera Division (11η αγωνιστική)
Συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το ισπανικό πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την -εμβόλιμη- 11η αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση στο clasico, αναμετράται με τη Θέλτα στο Βίγκο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.
Και αυτό γιατί σε απόσταση ενός βαθμού ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη στη Γρανάδα την τοπική ομάδα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να κάνει μια νέα αρχή την Τετάρτη απέναντι στη Σεβίλη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Χετάφε.
Το πρόγραμμα:
Εσπανιόλ-Μάλαγα 29/10
Θέλτα-Μπαρτσελόνα 29/10
Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ 30/10
Βαλένθια-Αλμερία 30/10
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλη 30/10
Οσασούνα-Ράγιο Βαγεκάνο 30/10
Βιγιαρεάλ-Χετάφε 31/10
Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης 31/10
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Έλτσε 31/10
Μπέτις-Λεβάντε 31/10
Στο Campionato (10η αγωνιστική):
Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει η πρωτοπόρος Ρόμα στο πλαίσιο της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «τζιαλορόσι», που μετρούν εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, θα προσπαθήσουν να πετύχουν το 10×10 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης απέναντι στην Κιέβο την Πέμπτη, στην αναμέτρηση με την οποία πέφτει η «αυλαία» της αγωνιστικής.
Στο μεταξύ, το «τρίποντο» για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή θα προσπαθήσουν να πάρουν η πρωταθλήτρια Γιουβέντους, που φιλοξενεί στο Τορίνο την Κατάνια, και η Νάπολι, που αντιμετωπίζει στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας τη Φιορεντίνα.
Η «αυλαία» ανοίγει την Τρίτη στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Ίντερ, ενώ η Λάτσιο αναμετράται με τη Μίλαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα».
Το πρόγραμμα:
Αταλάντα-Ίντερ 29/10
Κάλιαρι-Μπολόνια 30/10
Φιορεντίνα-Νάπολι 30/10
Τζένοα-Πάρμα 30/10
Βερόνα-Σαμπντόρια 30/10
Γιουβέντους-Κατάνια 30/10
Λιβόρνο-Τορίνο 30/10
Μίλαν-Λάτσιο 30/10
Σασουόλο-Ουντινέζε 30/10
Ρόμα-Κιέβο 31/10
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442