Χωρίς Ούκιτς για το ματς με τα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός
Χωρίς τον Ρόκο Λένι Ούκιτς θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να θέλει να ξεκουράσει τον Κροάτη, ενώ την θέση του στην 12αδα θα πάρει ο Χαραλαμπόπουλος. Σε ενδεχόμενη νίκη των φιλοξενούμενων, οι «πράσινοι» θα φτάσουν τις 600 από την αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα το πετύχει αυτό.
Χωρίς τον Ρόκο Λένι Ούκιτς θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να θέλει να ξεκουράσει τον Κροάτη, ενώ την θέση του στην 12αδα θα πάρει ο Χαραλαμπόπουλος.
Σε ενδεχόμενη νίκη των φιλοξενούμενων, οι «πράσινοι» θα φτάσουν τις 600 από την αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα το πετύχει αυτό.
Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 730 παιχνίδια στην Basket League ΟΠΑΠ και έχει κερδίσει τα 599 έχοντας ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 82%. Μάλιστα έχει 31 περισσότερες από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί με 568 (σε 736 παιχνίδια).
Ρεκόρ και για τον Διαμαντίδη
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, θέλει 1 εύστοχο τρίποντο για να συμπληρώσει 500 και να γίνει ο 6ος παίκτης που το καταφέρνει στην Basket League ΟΠΑΠ.
Επίσης θέλει 8 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1.723 όσα έχει και ο Ουόλτερ Μπέρι που είναι 4ος στη σχετική λίστα της Basket League ΟΠΑΠ. Τέλος, με 11 ασίστ θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που θα φτάσει τις 1.700.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας