Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η απολογία του ποδοσφαιριστή της Καλλονής, Γιώργου Μανούσου, για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Σούπερ Λιγκ. Ο Έλληνας επιθετικός εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», ενώ προσέθεσε ότι είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας κ.Βαρβαγιάννη, ο οποίος επωμίσθηκε την ευθύνη, παραδεχόμενος ότι ξέχασε να το δηλώσει στη λίστα.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η απολογία του ποδοσφαιριστή της Καλλονής, Γιώργου Μανούσου, για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Σούπερ Λιγκ.
Ο Έλληνας επιθετικός, εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», ενώ είπε ότι είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας για την εν λόγω ουσία.
Ο γιατρός της ομάδας, κ.Βαρβαγιάννης, επωμίστηκε όλη την ευθύνη και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, ότι πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε.
»Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη».
Σε αυτά τα λόγια στηρίχθηκε και ο δικηγόρος του Μανούσου, ο οποίος επεσήμανε ότι η ουσία δεν ανεβάζει την απόδοση του αθλητή. Υποστήριξε, ότι ο 25χρονος δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ουσίες, παραθέτοντας ως πειστήριο τις εργομετρικές του εξετάσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.