Το ραντεβού με τον Καραγκούνη, η άφιξη Μπεργκ και ένα ερωτηματικό
Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη από τις διακοπές του βάζει στην τελική ευθεία τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Νίκο Νταμπίζα. Παράλληλα θετική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημέρωσε το «τριφύλλι» πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα. Ωστόσο ερωτηματικό παραμένει η μεταγραφή στα χαφ, ενώ η Σάντερλαντ σύμφωνα με τους Αγγλους θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Μαυρία...
Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη από τις διακοπές του βάζει στην τελική ευθεία τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Νίκο Νταμπίζα.
Ο αρχηγός της εθνικής θεωρείται ότι πιθανότατα θα απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό και έπειτα από ένα χρόνο απουσίας να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αφού δεν θα υπάρξει οικονομικό εμπόδιο.
Παράλληλα θετική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημέρωσε το «τριφύλλι» πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα
Για τον Μπεργκ μίλησε χθες και ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Ρόμπερτ Κρόιτσερ, ο οποίος προανήγγειλε την αποχώρηση του 27χρονου άσου από τη γερμανική ομάδα, υπογραμμίζοντας πως «στις επόμενες 36 ή 48 ώρες θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση».
Η Σάντερλαντ για Μαυρία
Δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για πρόταση της Σάντερλαντ, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στους «πράσινους» για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σελίδα στο facebook που ασχολείται με το ρεπορτάζ της εν λόγω ομάδας αναφέρεται στην πρόταση, ενώ «ποστάρει» και βίντεο με highlights του Μαυρία.
Τέλος μία επιπλέον λύση θα έχει στην Ολλανδία ο Γιάννης Αναστασίου Ο Γιώργος Κουτρουμπής, που δεν ταξίδεψε με την αποστολή το πρωί της Τρίτης, κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του και τα χρήματα που του οφείλονται και στη συνέχεια «πέταξε» για την «χώρα της τουλίπας» προκειμένου να ενσωμαστωθεί στο υπόλοιπο τιμ.
Ο νεαρός αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι», αλλα η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη λόγω των νομικών προβλημάτων που εκκρεμούν με την προηγούμενη ομάδα του. Εφόσον τελειώσει η υπόθεσή αυτή θα κλείσει και το τυπικό μέρος της ένταξής του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
Ο Κουτρουμπής με το που έφτασε στο Όστερμπεκ, ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έκανε την πρώτη του προπόνηση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας