12 εικαστικές προτάσεις στο New Wagon του Τρένου στο Ρουφ
Ζωγραφική, μικτά υλικά, κατασκευές στον χώρο και βιντεοπροβολές συνθέτουν μια εικαστική εγκατάσταση τελειοφοίτων και απόφοιτων του Ζ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΕΣΚΤ. 12 ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες – τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Ζ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΕΣΚΤ κάνουν μια ειρηνική κατάληψη στο New Wagon του Τρένου στο Ρουφ και διαμορφώνουν μια συνολική εικαστική πρόταση με θέμα το […]
Ζωγραφική, μικτά υλικά, κατασκευές στον χώρο και βιντεοπροβολές συνθέτουν μια εικαστική εγκατάσταση τελειοφοίτων και απόφοιτων του Ζ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΕΣΚΤ.
12 ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες – τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Ζ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΕΣΚΤ κάνουν μια ειρηνική κατάληψη στο New Wagon του Τρένου στο Ρουφ και διαμορφώνουν μια συνολική εικαστική πρόταση με θέμα το ταξίδι και τους ταξιδιώτες.
Ζωγραφική, μικτά υλικά, κατασκευές στον χώρο και βιντεοπροβολές συνθέτουν μια εικαστική εγκατάσταση – τμηματικά και συνολικά – δημιουργώντας ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον γεμάτο σύγχρονες εικόνες και πλαστικούς προβληματισμούς με αίσθημα και φαντασία.
Εδώ το ιδιωτικό συνδέεται με το δημόσιο, το προσωπικό γίνεται συλλογικό και το ιδιωτικό βίωμα του ταξιδιού μετασχηματίζεται σε κοινή εμπειρία μέσα σ’ ένα βαγόνι τέχνης, που διαρκώς ταξιδεύει για να ανακαλύψει καινούργιους τόπους και σταθμούς φαντασίας, ευαισθησίας και πρωτότυπης καλλιτεχνικής έκφρασης.
Επιμέλεια: Γιάννης Ψυχοπαίδης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΣΚΤ
Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στις 20.00 Διάρκεια Έκθεσης: Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο 20:00 – 22:00
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Προαστιακός Ρουφ (10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός») τηλ: 210-5298922
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας