O Κώστας Κουφός δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, σύμφωνα με Μέσα του Ντένβερ. Όπως αναφέρει το blogs.denverpost.com, ο Ελληνας σέντερ προτιμά να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα του στο ΝΒΑ και να δουλέψει με τους προσωπικούς του γυμναστές, προκειμένου να βελτιώσει το παιχίδι και το σώμα του.
O Κώστας Κουφός δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, σύμφωνα με Μέσα του Ντένβερ.
Όπως αναφέρει το blogs.denverpost.com, ο Ελληνας σέντερ προτιμά να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα του στο ΝΒΑ και να δουλέψει με τους προσωπικούς του γυμναστές, προκειμένου να βελτιώσει το παιχίδι και το σώμα του.
Είναι συνεπώς αρκετά πιθανό, μετά το Προολυμπιακό της Βενεζουέλας, ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς να απουσιάσει και από το Eurobasket της Σλοβενίας.
Πέρυσι το καλοκαίρι ο Κουφός είχε λήψει εξαιτίας επέμβασης που είχε κάνει στο γόνατο μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.