Η επιστροφή του Κοντρέρας ήταν η ευχάριστη είδηση για τον Μίτσελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (16/4). Ωστόσο, Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Κοντρέρας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό την Πέμπτη (18/4). Αντίθετα, πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.
Η επιστροφή του Κοντρέρας ήταν η ευχάριστη είδηση για τον Μίτσελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (16/4). Ωστόσο, Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα.
Ο Κοντρέρας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό την Πέμπτη (18/4).
Αντίθετα, πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.
Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Στο δίτερμα που έγινε δούλεψαν ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής.
Η προπόνηση της Τετάρτης (17/4) – μία μέρα πριν το ματς με τους ακρίτες – είναι προγραμματισμένη στις 10:30.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.