Άκυρο το «δεν μπορώ απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο»
Να χάσει την αξιοπιστία της κινδυνεύει η χιλιοειπωμένη δικαιολογία: «Όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο...», ύστερα από νέα έρευνα που πραγματοποίησαν νευρολόγοι του πανεπιστημίου του Μίνστερ στη δυτική Γερμανία.
Να χάσει την αξιοπιστία της κινδυνεύει η χιλιοειπωμένη δικαιολογία: «Όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο…», ύστερα από νέα έρευνα που πραγματοποίησαν νευρολόγοι του πανεπιστημίου του Μίνστερ στη δυτική Γερμανία.
Γράφοντας στην επιστημονική επιθεώρηση Cephalalgia, οι επιστήμονες με επικεφαλής την Άνκε Χάμπακ, ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με την έρευνά τους η σεξουαλική δραστηριότητα (με ή χωρίς σύντροφο…) μπορεί να ανακουφίσει αρκετούς ασθενείς από τον πονοκέφαλο.
Οι περισσότεροι από τους ασθενείς που υποφέρουν από ημικρανίες ή αθροιστική κεφαλαλγία και συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή όταν πάθαιναν κρίση ημικρανίας.
Μεταξύ εκείνων που απάντησαν ότι έκαναν σεξ στη διάρκεια κρίσης ημικρανίας, το 60% ανέφερε βελτίωση μετά την ολοκλήρωση της πράξης και το 33% επιδείνωση.
Μεταξύ των πασχόντων από αθροιστική κεφαλαλγία -μία σπάνια και εξαιρετικά επώδυνη μορφή πονοκεφάλου- μόλις το 37% ανέφερε ότι μειώθηκαν τα συμπτώματα μετά το σεξ, ενώ οι μισοί αισθάνονταν χειρότερα. Οι άνδρες πάσχοντες παρατήρησαν μεγαλύτερη ανακούφιση των συμπτωμάτων μετά το σεξ σε σχέση με τις γυναίκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442