Αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα ζητά ο Παναθηναϊκός
Την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα ζήτησε ο Παναθηναϊκός από τη Σούπερ Λιγκ. Το ματς έχει ορισθεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα και η επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της επομένης. Ωστόσο, η αποστολή της Εθνικής έχει ορισθεί να αναχωρήσει από την Αθήνα το πρωί της Τρίτης, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν θα βρίσκονται στο αεροπλάνο για την Ιρλανδία.
Την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα ζήτησε ο Παναθηναϊκός από τη Σούπερ Λιγκ. Το ματς έχει ορισθεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα και η επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της επομένης. Ωστόσο, η αποστολή της Εθνικής έχει ορισθεί να αναχωρήσει από την Αθήνα το πρωί της Τρίτης, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν θα βρίσκονται στο αεροπλάνο για την Ιρλανδία.
Έτσι, από το πρωί της Παρασκευής όταν έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Εθνικής στο Δουβλίνο ξεκίνησε ένας γύρος διαβουλεύσεων ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της ΕΠΟ, αλλά και με τον τιμ μάνατζερ της γαλανόλευκης, Τάκη Φύσσα.
Οι άνθρωποι της ΕΠΟ πρότειναν να στείλουν ένα όχημα να παραλάβει τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο το βράδυ της Δευτέρας από την Ηγουμενίτσα, ώστε να επιστρέψουν οδικώς στην Αθήνα και να φύγουν κανονικά το πρωί της Τετάρτης με την Εθνική.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δυσανασχέτησαν και αποφάσισαν να ζητήσουν την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα στέλνοντας σχετικό αίτημα στην Σούπερ Λίγκα.
Οι κανονισμοί της FIFA υποχρεώνουν τους τέσσερις παίκτες των «πρασίνων» να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού το ματς διεξάγεται σε ημερομηνία που προορίζεται για διεθνείς φιλικούς αγώνες. Εάν δεν παρουσιαστούν, τότε κινδυνεύουν με τιμωρία αποκλεισμού από τους επόμενους επίσημους αγώνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442