Ο Ζαραδούκας επιστρέφει εν όψει ΟΦΗ, έξω Τζιμπούρ – Κοντρέρας
Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Γιάννης Ζαραδούκας συμπεριλήφθηκε σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Λέονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στο να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ο αριστερός μπακ των «ερυθρολεύκων», δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη και βασικός. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Τ. Παπάζογλου μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Φουστέρ, Κοντρέρας, αλλά και ο Τάτος.
Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Γιάννης Ζαραδούκας συμπεριλήφθηκε σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Λέονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στο να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ο αριστερός μπακ των «ερυθρολεύκων», δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη και βασικός, ενώ στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Κοντρέρας, οι Μανωλάς και Σιόβας θα είναι οι δύο που θα καλύψουν τις θέσεις.
Το πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, ενώ έγινε και πολλή δουλειά για άλλη μια φορά στις στημένες φάσεις.
Στην αποστολή επέστρεψε και ο Τ. Παπάζογλου μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Φουστέρ, Κοντρέρας, αλλά και ο Τάτος. Ο Φουστέρ έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Κοντρέρας συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί πόδι, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ έτρεξε στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα.
Τέλος, ο Ιμπαγάσα, έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο δίτερμα που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 θα γυμναστούν στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.