Με το ζόρι νίκη για την Άρσεναλ, δύο κλασικά ντέρμπι την Κυριακή
Με γκολ του Αρτετα στο 84' κι ενώ η αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μ'Μπια στο 80', η Άρσεναλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και να τη νικήσει 1-0 για την 9η αγωνιστική της premier league. Ημέρα των ντέρμπι η Κυριακή με τη «μονομαχία» του Μέρσεϊσάιντ Έβερτον-Λϊβερπουλ και το κλασικό Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με γκολ του Αρτετα στο 84′ κι ενώ η αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μ’Μπια στο 80′, η Άρσεναλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και να τη νικήσει 1-0 για την 9η αγωνιστική της premier league.
Με γκολ του Τέβες στο 61′ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 τη Σουόνσι, για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Εξαιρετικό ματς, με πολλά γκολ και ανατροπές στο τελευταίο τέταρτο ήταν αυτό ανάμεσα στην Ρέντιγνκ και την Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3. Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νόριτς και στο 0-0 έμειναν η Στόουκ Σίτι και η Σάντερλαντ. Ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, επικράτησε η Γουίγκαν της Γουέστ Χαμ.