Ο Ανδρέας Λιόντος αναλαμβάνει πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας
Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος αναλαμβάνει τα ηνία της διοίκησης της «βυσσινί» ΠΑΕ. Η Λάρισα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Ανδρέας Λιόντος θα είναι πλέον ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας.
Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος αναλαμβάνει τα ηνία της διοίκησης της «βυσσινί» ΠΑΕ. Η Λάρισα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Ανδρέας Λιόντος θα είναι πλέον ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας.
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος πρόεδρος της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο κος Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα την άσκηση των νέων του καθηκόντων. Η επισημοποίηση ανάληψης της προεδρίας θα γίνει με την ολοκλήρωση των απαραίτητων νομικών διαδικασιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη» αναφέρει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442