Αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ
Από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε την Πέμπτη ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος είχε συζήτηση με τον Δημήτρη Γόντικα για τις οφειλές της ΠΑΕ προς τον ίδιο. Ο μέσος από τη Μοζαμβίκη ήρθε σε συμφωνία για τον τρόπο που θα πληρωθεί τα οφειλόμενα του 2012 και ουσιαστικά μετά από αυτό, αποχαιρέτησε τους Πράσινους αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Γερμανία.
Από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε την Πέμπτη ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος είχε συζήτηση με τον Δημήτρη Γόντικα για τις οφειλές της ΠΑΕ προς τον ίδιο.
Ο μέσος από τη Μοζαμβίκη ήρθε σε συμφωνία για τον τρόπο που θα πληρωθεί τα οφειλόμενα του 2012 και ουσιαστικά μετά από αυτό, αποχαιρέτησε τους Πράσινους αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Γερμανία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας