Ο Πλατανιάς νίκησε στην Κατερίνη και πήρε αβαντάζ για πλέι οφ
Ο Πλατανιάς πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Πιερικού κερδίζοντάς τον 2-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 72ο λεπτό με τον Πάγκαλο και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης σφράγισε τη νίκη με το 0-2.
Ο Πλατανιάς πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Πιερικού κερδίζοντάς τον 2-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 72ο λεπτό με τον Πάγκαλο και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης σφράγισε τη νίκη με το 0-2.
Το αποτέλεσμα αυτό δίνει σημαντικό αβαντάζ στον Πλατανιά εν όψει των πλέι οφ που θα γίνουν για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί έφτασαν στους 50 βαθμούς, οκτώ πάνω από Πανσερραϊκό και Καλλονή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: Σάββατο 28/4 Πιερικός – Πλατανιάς 0-2 (72’ Πάγκαλος, 76’ Ναζλίδης)