Ο Ολυμπιακός δεν την «πάτησε» με Πανιώνιο, ο ΠΑΟ…πάτησε το Περιστέρι
Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη «φωτιά» για περίπου 33 λεπτά και τελικά χρειάστηκαν μερικά εύκολα λάθη από τον Πανιώνιο στις αρχές της 4ης περιόδου για να νικήσουν οι «Ερυθρόλευκοι» 73-64 και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους εν όψει των πλέι οφ. Πλέον, οι Πειραιώτες, στρέφουν το βλέμμα στις μάχες με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, όπως και ο Παναθηναϊκός που το βράδυ της Παρασκευής έκανε... περίπατο στο «Α. Παπανδρέου», κερδίζοντας το Περιστέρι με 97-64. Οι Πράσινοι έδειξαν ετοιμότητα εν όψει των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη «φωτιά» για περίπου 33 λεπτά και τελικά χρειάστηκαν μερικά εύκολα λάθη από τον Πανιώνιο στις αρχές της 4ης περιόδου για να νικήσουν οι «Ερυθρόλευκοι» 73-64 και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους εν όψει των πλέι οφ. Πλέον, οι Πειραιώτες, στρέφουν το βλέμμα στις μάχες με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, όπως και ο Παναθηναϊκός που το βράδυ της Παρασκευής έκανε… περίπατο στο «Α. Παπανδρέου», κερδίζοντας το Περιστέρι με 97-64. Οι Πράσινοι έδειξαν ετοιμότητα εν όψει των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Και η συνέχεια το Σαββατοκύριακο
Ενδιαφέρον εύλογα παρουσιάζει ο αγώνας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου το 5ο Ρέθυμνο (ισοβαθμεί με την Καβάλα), με έναν βαθμό λιγότερο από τον Πανιώνιο, και δύο από τον αντίπαλό του το Σάββατο (17:00), Κολοσσό… θα τα δώσει όλα ως τη γραμμή του φίνις για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ίδια ώρα και ημέρα διεξάγονται και οι αγώνες Μαρούσι-Άρης, Ηλυσιακός-Ίκαρος Καλλιθέας, ενώ η αυλαία της 24ης αγωνιστικής «πέφτει» την Κυριακή στις 15:00, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΚΑΟ Δράμας, στην Πυλαία.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Σάββατο, 17 Μαρτίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
Μ. Μερκούρη 17:00 ΑΓΟ Ρεθύμνου – Κολοσσός Ρόδου
Αγ. Θωμάς (κθ) 17:00 Μαρούσι – Άρης
Ιλισίων 17:00 Ηλυσιακός – Ίκαρος Καλλιθέας
Κυριακή, 18 Μαρτίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
Πυλαία 15:00 ΠΑΟΚ – ΚΑΟ Δράμας
ΡΕΠΟ: ΚΑΒΑΛΑ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ «σκέφτονται» να στείλουν μικρή ποσότητα ντίζελ στην Κούβα για τις ανάγκες των υποδομών ύδρευσης
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)











![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-128x85.jpg)

























![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442