Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα βεγγαλικά στο ντέρμπι με ΠΑΟ
Με πρόστιμο 16.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, η ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.500 ευρώ και με 7.000 ευρώ πρόστιμο για το ματς της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.
Με πρόστιμο 16.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, η ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.500 ευρώ και με 7.000 ευρώ πρόστιμο για το ματς της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης Αγωνιστικής.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε, Σ.Λαμπράκης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε. κ. Σ. Λαμπράκη: απαλλάσσονται.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 8η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17:
Α) ΑΕΚ, Χ. Κοπιτσής (προπονητής): Για τη συμπεριφορά του κ. Χ. Κοπιτσή: Επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΚ Κ-17 τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ.
Επίσης επιβάλλει στον Χ. ΚΟΠΙΤΣΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ.
Οι υποθέσεις των ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αναβλήθηκαν λόγω κωλύματος των πληρεξούσιων δικηγόρων των ΠΑΕ».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό - Οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το ματς με τους Βοιωτούς.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας