Άγνοια της ΑΕΚ για τον μεγιστάνα, 15 ημέρες εκτός ο Λαγός
Σε διάψευση του σεναρίου που θέλει Έλληνα επιχειρηματία να σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στην ΑΕΚ προχώρησε η ΠΑΕ. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή», ο μεγιστάνας είναι διατεθειμένος να δίνει δέκα εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 ημέρες.
Σε διάψευση του σεναρίου που θέλει Έλληνα επιχειρηματία να σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στην ΑΕΚ προχώρησε η ΠΑΕ.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή», ο μεγιστάνας είναι διατεθειμένος να δίνει δέκα εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.
Στην ΑΕΚ αντέδρασαν άμεσα και δήλωσαν άγνοια για τον Έλληνα μεγιστάνα από την Αμερική που επιθυμεί να επενδύσει στον «δικέφαλο». Διάστρεμμα ο Λαγός
Ο Παναγιώτης Λαγός πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έκανε καλή εμφάνιση, όμως στάθηκε ξανά άτυχος και τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 26χρονος μεσοεπιθετικός-μπακ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα απουσιάσει 15 ημέρες από την αγωνιστική δράση. Ανάλογα με τον ρυθμό αποθεραπείας του ενδέχεται ο χρόνος απουσίας του να αυξηθεί.
Η ΠΑΕ στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«O απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υπεβλήθη ο Παναγιώτης Λαγός επιβεβαίωσε το ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική και θα ξεκινήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας».
Αντίθετα, οι υπόλοιποι παίκτες που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό. Οι Λεονάρντο, Μπέλεκ, και Καράμπελας προπονήθηκαν κανονικά σε αντίθεση με τον Χουάν Κάλα, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς άρχισε φυσιοθεραπεία.
Όσον αφορά τους Χέλγκασον και Εγγλέζου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα απολαύσουν το ρεπό τους, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.