Απορρίφθηκε η αίτηση των διαιτητών Καλόπουλου και Δημητρόπουλου
Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, απέρριψε με διάταξή του τις αιτήσεις των διαιτητών Δημήτρη Καλόπουλου και Αλέξανδρου Δημητρόπουλου για την επίσπευση επεξεργασίας των σε βάρος τους εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων.
Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, απέρριψε με διάταξή του τις αιτήσεις των διαιτητών Δημήτρη Καλόπουλου και Αλέξανδρου Δημητρόπουλου για την επίσπευση επεξεργασίας των σε βάρος τους εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κ. Φάκος έθεσε στο αρχείο τις υποθέσεις των διαιτητών της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Ευάγγελου Κιοτζένη και Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχει νόμιμος λόγος για άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον τους. Αμφότεροι οι διαιτητές είχαν υποβάλει αιτήσεις για άμεση εκδίκαση των υποθέσεών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442