Η Κροατία υποδέχεται το Ισραήλ με το μυαλό στη… Λετονία
Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του EURO 2012 και το ενδιαφέρον σε αρκετούς ομίλους, παραμένει αμείωτο, αφού η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν σε Ουκρανία και Πολωνία είναι «ανοικτή». Στο πλαίσιο του 6ου «ελληνικού» ομίλου, πέρα από τον αγώνα της Εθνικής στη Λετονία (21:30 Mega), η Κροατία που διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο, θα υποδεχθεί το Ισραήλ. Δείτε τα υπόλοιπα ματς που ξεχωρίζουν και ολόκληρο το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες.
Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του EURO 2012 και το ενδιαφέρον σε αρκετούς ομίλους, παραμένει αμείωτο, αφού η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν σε Ουκρανία και Πολωνία είναι «ανοικτή».
Στο πλαίσιο του 6ου «ελληνικού» ομίλου, πέρα από τον αγώνα της Εθνικής στη Λετονία (21:30 Mega), η Κροατία που διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο, θα υποδεχθεί το Ισραήλ που ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την νίκη που πιθανότατα θα ισοδυναμεί με πρόκριση.
Επίσης, για τον ίδιο όμιλο, η Μάλτα θα υποδεχθεί την Γεωργία σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρωσία-Ιρλανδία και Σλοβακία-Αρμενία (2ος όμιλος), Ρουμανία-Γαλλία και Βοσνία-Λευκορωσία (4ος) και Δανία-Νορβηγία (8ος).
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία, από τις 8/6 έως την 1η/7/2012. Μετέχουν 16 ομάδες: οι εννέα πρώτες των ομίλων καθώς και η καλύτερη δεύτερη προκρίνονται απευθείας στους τελικούς, μαζί με τις δύο διοργανώτριες.
Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στους προκριματικούς ομίλους, θα διασταυρωθούν σε αγώνες μπαράζ.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.